82595 bomen geplant
MAKING THE WORLD GREENER TOGETHER
Meer informatie
 • Isoleren een speerpunt bij klimaatoplossingen

  Isoleren een speerpunt bij klimaatoplossingen

  Natuurlijk klinkt het als muziek in onze oren: het isoleren van huizen en andere gebouwen wordt één van de speerpunten van de klimaatplannen van het kabinet. Zoals het er nu naar uitziet, komt er geen verplichting tot isolatie, maar wel een subsidie voor woningeigenaren om hun huis (beter) te isoleren.

  De regering kiest hiermee voor een duidelijk standpunt: goed isoleren van gebouwen is een manier om het gebruik van energie te reduceren en indirect ook om Nederland van het (Groningse) gas af te helpen.

  Kies voor Icynene!

  Logisch, vindt Icynene. Nóg logischer zou het zijn, als Nederland massaal zou kiezen voor isolatie van Icynene. Dat wij dat vinden, is natuurlijk ook logisch. Daar doen we ook alles aan, door bijvoorbeeld op vakbeurzen de aandacht te vestigen op onze gezonde en milieuvriendelijke schuimisolatie. Zoals onlangs in Nederland op de Bouwbeurs en in België tijdens Batibouw.

  Op beide beurzen bleek dat onze producten ook daadwerkelijk veel belangstelling kregen. Veel bezoekers van de beurs brachten een bezoek aan onze stands, waar we onder meer uitlegden wat het verschil is tussen onze isolatie en die van andere bedrijven. Verwerkers en andere belangstellende bouwprofessionals waren zeer geïnteresseerd.

  Isoleren heeft veel voordelen

  Het isoleren van huizen en andere gebouwen heeft veel voordelen. ’s Winters zorgt goede isolatie ervoor dat de warmte beter in het gebouw blijft. Dat resulteert ook tot minder stookkosten! ’s Zomers houdt isolatie van bijvoorbeeld daken en muren de warmte juist langer buiten, wat zorgt voor een aangenamer temperatuur in huis. Een eenmalige investering in goede isolatie – bij voorkeur natuurlijk van Icynene – levert daarna aanzienlijke besparing op de energierekening én sowieso een beter leefklimaat.

  Geen wonder dat de regering er een speerpunt van maakt.

  Leave a comment

  Required fields are marked *

Icynene Nederland