82595 bomen geplant
MAKING THE WORLD GREENER TOGETHER
Meer informatie

In 2004 werd het Hoge Tatra-gebergte – dat ligt op de grens van Slovakije en Polen en onderdeel uitmaakt van de Karpaten – getroffen door een verwoestende orkaan. Nog steeds herstelt de omgeving van deze natuurramp. Een gebied met een lengte van meer dan 30 kilometer en een oppervlakte van meer dan 12000 hectare bos werd getroffen.

Duurzaam en groen

Icynene levert graag een bijdrage aan het herstel van de bossen in dit berggebied. Met het project om een deel van de winst op onze producten te besteden aan de vernieuwing van het Tatra-gebergte, laten we zien dat ecologisch denken in ons DNA zit. Immers, ook onze spuitbare schuimisolaties zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Om dit te onderstrepen, plaatsen we voor iedere verkochte set Icynene-isolatie 5 bomen in het Tatra-bos.

Klaar voor nieuwe generaties

Door dit project te ondersteunen, laten we ons groene hart nog beter zien aan de wereld. Mede door onze financiële bijdrage kunnen we ervoor zorgen dat ook toekomstige generaties kunnen genieten van de schoonheid van het Tatra-bos in Centraal-Europa.

Een logische koppeling naar onze eigen producten, want door woningen en andere gebouwen goed, eenvoudig en duurzaam te isoleren, zorgen we er ook voor dat er minder ’s winters minder gestookt hoeft te worden. Daarnaast houdt goede isolatie huizen en gebouwen ’s zomers juist extra koel.

Bij Icynene zorgen we er zo met onze producten voor dat we de aarde goed kunnen doorgeven aan toekomstige generaties. Ook omdat Icynene-isolatiematerialen geen vluchtige organische verbindingen (VOS) uitscheiden, geen invloed hebben op de ozonlaag en zoveel mogelijk worden gemaakt van gerecyclede materialen. Zo worden onze hardschuimen geproduceerd uit 3.000 PET-flessen per set!

Kies voor ecologische isolatie

Door als klant te kiezen voor Icynene en als verwerker onze producten te promoten, kiest u dus voor een leverancier van isolatiematerialen die ecologisch denken hoog in het vaandel heeft. Én een leverancier die ook als sponsor groen denkt. Zo geeft isoleren met Icynene u een extra goed gevoel!

Icynene Nederland