82595 bomen geplant
MAKING THE WORLD GREENER TOGETHER
Meer informatie

technician

Belangrijkste voordelen van de isolatieproducten van Icynene

  • De meest DOELTREFFENDE isolatie ter wereld

    Energiebesparend, luchtdicht, soepel, ademend

  • GEZONDE en MILIEUVRIENDELIJKE isolatie

    Zonder vluchtige organische stoffen, geurloos, ozonvriendelijk, HFK vrij, minieme CO2-voetafdruk qua vervoer

  • DUURZAME en BLIJVENDE isolatie

    Hoopt zich niet op, krimpt niet, absorbeert geen water, vormt geen voedingsbodem voor insecten e.d., 25 jaar garantie

Ongetwijfeld de beste isolatie ter wereld

Waarom is het rendabel om te isoleren met Icynene?

Warmte kan verloren gaan door convectie (luchtbeweging van thermische of dynamische aard), bijv. wanneer u in de winter een raam openlaat of de zolder niet goed afgedicht werd. Een andere oorzaak is geleiding (warmtewisseling door een materiaal), bijv. door de muren van een slecht geïsoleerd gebouw, vooral via koudebruggen. Om energie te besparen hebt u dus een goede isolatie nodig die goed is verdeeld over muren en daken en een verbeterde luchtdichtheid biedt.
 
Zonder goede isolatie ontstaan oncontroleerbare warmteverliezen en verliest u veel energie, waardoor de verwarmingskosten stijgen. Daarnaast kunt u door kwaliteitsvolle isolatie de levensduur van uw woning verlengen: minder vocht, minder condensatieproblemen, geen schimmelvorming. 
 
De voordelen van isolatie, namelijk minder energieverbruik en hoger comfort, wat resulteert in aanzienlijke economische voordelen (minder stookkosten en onderhoud), maar ook in voordelen voor het milieu (minder CO2-uitstoot, opwarming van de aarde en gassen die de ozonlaag aantasten) en een betere levenskwaliteit: minder lawaai (geluidsisolatie), geen schimmelvorming en minder luchtwegaandoeningen. Ook de brandwerendheid kan worden verbeterd door het gebruik van materialen met een lage dichtheid die de luchtdoorstroming blokkeren.  

Dankzij de gezonde isolatieproducten met open of gesloten cellen van Icynene kunt u de instroom van koude lucht voorkomen.  
 
Een goed geïsoleerd en goed afgesloten huis behoudt in de winter zijn warmte (de warme lucht kan niet ontsnappen) en blijft in de zomer lekker koel (de warme lucht kan niet binnen). Energie wordt steeds duurder, terwijl we steeds een constante en comfortabele temperatuur willen. Icynene is een voordelige en kwaliteitsvolle schuimisolatie voor uw energieproblemen. 
 
Welk materiaal voor een goede isolatie? Zodra u hebt beslist om uw woning goed te isoleren, wordt u overstelpt met oplossingen en isolatiesoorten. Minerale wol, glasvezel, schapenwol, houtvezels en cellulose zijn bekende producten, maar hebben hun beperkingen. Het isolatieschuim van ICYNENE is veruit het meest doeltreffend omdat het de luchtinstroom blokkeert, koudebruggen tegengaat, 25 jaar garantie biedt en geen vocht vasthoudt. De isolatie is toepasbaar in de kruipruimte, wanden, muren, vloeren en daken.
 
ICYNENE, wereldleider in isolatieschuim, produceert al 30 jaar isolatie voor elk type gebouw. Bent u op zoek naar comfortabele temperaturen en een aanzienlijke energiebesparing, dan helpen onze gespecialiseerde installateurs u graag verder. Aarzel niet om met ons contact op te nemen.

Icynene Nederland