82595 bomen geplant
MAKING THE WORLD GREENER TOGETHER
Meer informatie

Het is geen toeval dat onze installateurs gepassioneerd zijn door hun vak. Ze kregen allemaal een intensieve opleiding over onze producten tegen een zeer redelijke vergoeding die zichzelf snel terugverdient. Bouwkunde en thermische regelgeving hebben geen geheimen voor hen. Elke verwerker ondersteunt de waarden en verbintenissen van Icynene in verband met een kwaliteitsvolle service en een verzorgde en geoptimaliseerde installatie.

Training-for-web-v2-1024x365


U kiest al een materiaalpakket vanaf ongeveer € 30.000. Bovendien kunnen wij u helpen om de winstgevendheid van uw activiteiten met Icynene te optimaliseren.

Icynene is wereldleider in gezond isolatieschuim. We zijn aanwezig in een dertigtal landen. Dat geeft ons een schat aan informatie over vraag, marktontwikkelingen en nieuwe communicatiemiddelen. De installateurs van Icynene hebben bevoorrechte toegang tot deze informatie. Daarnaast stellen we hen via een beveiligd intranet een groot aantal technische documenten ter beschikking, die regelmatig worden bijgewerkt. Onze online technische handleiding is de meest volledige uit de sector.

Opdat elke project gebruik kan maken van de garantie van 25 jaar, geven onze installateurs online alle informatie door die voor die klant van toepassing is. Ons schuim bevat een chemische tracer. Het is onmogelijk om het te verwarren met andere producten die er hetzelfde uitzien.

Ons bedrijf is in volle expansie, nu de nieuwe thermische reglementering voorschrijft dat energiezuinige gebouwen luchtdicht moeten zijn. De consumenten zijn op zoek naar gezonde en duurzame producten en dat is wat wij hen bieden. Dit is het ideale moment om te investeren in een gezond en duurzaam isolatiebedrijf dat inspeelt op de nieuwe regelgeving en de levenskwaliteit verbetert.

Voor meer informatie, neem contact met ons op: marina@icynene.eu or dszemlik@icynene.eu


Icynene Nederland