82595 bomen geplant
MAKING THE WORLD GREENER TOGETHER
Meer informatie
 • Debuut op de Bouwbeurs

  Debuut op de Bouwbeurs

  Op de Bouwbeurs van 2019 maakt Icynene zijn debuut als zelfstandig standhouder. Natuurlijk waren onze producten al wel eens op een vakbeurs aanwezig, maar we staan van 4 tot en met 8 februari in de Jaarbeurs in Utrecht voor het eerst met een eigen stand.

  Het is weer een mooie stap in onze ambitie om met onze gespoten thermische isolatie Nederland te veroveren. Gelukkig wordt er door verschillende partijen steeds meer belang gehecht aan het goed isoleren van woonhuizen en andere gebouwen. En hoe kun je dat dan beter doen, dan met ons product, dat niet alleen zorgt voor een optimale isolatie, maar dat ook nog eens doet zonder de ozonlaag te beschadigen?

  Naamsbekendheid opbouwen

  Omdat Icynene in Nederland nog een naam moet opbouwen, investeren we graag in deze stand op de grootste Nederlandse vakbeurs voor de bouw. Omdat we graag willen vertellen wie we zijn (de enige gecertificeerde watergeblazen opencelschuimisolatie van Nederland) en vooral willen laten zien wat vakmensen met onze producten kunnen doen. Daarom zijn onze partners (gecertificeerde installateurs) ook op de beurs aanwezig.

  Komt u bij ons langs?

  U vindt Icynene op standnummer G068.
  De Bouwbeurs is van maandag 4 tot en met vrijdag 8 februari.
  Openingstijden: maandag, dinsdag en woensdag van 9.30 tot 17.30 uur, donderdag van 9.30 uur tot 20.30 uur, vrijdag van 9.30 uur tot 17.00 uur.

Icynene Nederland