82595 bomen geplant
MAKING THE WORLD GREENER TOGETHER
Meer informatie
 • KOMO gecertificeerd

  KOMO gecertificeerd

  Icynene KOMO gecertificeerd, evolutie in isolatie

   Trots iedereen te mogen mededelen dat Icynene H2Foam Lite (100% water geblazen schuimisolatie) sinds vandaag KOMO is gecertificeerd en onder de BRL 1332 (sprayen van kruipruimte en daken) via SKG-IKOB kan worden verwerkt. Dit betekent een grote winst in innovatie en verduurzaming van de traditionele PUR op het gebied van isolatie, duurzaamheid en gezondheid. Icynene is een Canadese fabrikant en is sinds 1986 uitvinder van het water gespoten schuimisolatie.

   

  Afgelopen jaar zijn wij één van de snelst groeiende isolatiefabrikanten van Nederland en zijn wij in sterk toenemende mate marktaandeel aan het verwerven. Steeds meer woningcorporaties, industrie en particulieren kiezen voor Icynene. Inmiddels hebben wij een landelijke dekking en werken er zes exclusieve en gecertificeerde verwerkers in Nederland om het product iedere dag groter te maken.

  Kijk voor onze verwerkers op onderstaande link:

  www.icynene.nl/map

  Gezamenlijk met SKG-IKOB zullen wij zorg dragen voor een professionele, veilige en hoogwaardige kwaliteitsproduct voor iedere klant.  Wij zijn erg trots op deze grote winst op innovatie en vooruitgang in de isolatiebranche. Samen sterk, met onze verwerkers en SKG-IKOB als certificatie instelling.

   

  Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

  Leave a comment

  Required fields are marked *

Icynene Nederland