82595 bomen geplant
MAKING THE WORLD GREENER TOGETHER
Meer informatie
 • Wat betekent Passivhaus en wat houdt dit in?

  Wat betekent Passivhaus en wat houdt dit in?

  Er zijn talloze modekreten op het gebied van energie-efficiëntie maar een veelgehoorde is bijvoorbeeld passivhaus. Wat betekent het en wat houdt dit in?

  Passivhaus is het Duitse woord voor passiefhuis, een type ontwerp dat niet alleen energiezuinig is, maar werkt aan een nul-op-de-meter woning. Een passiefhuis is meer een concept dan een reeks specifieke normen waaraan u zich moet houden. De reden waarom je soms het passiefhuis zult zien dat passivhaus wordt genoemd, is omdat de overgrote meerderheid van structuren die op deze manier zijn gemaakt in Duitsland, Oostenrijk en Scandinavië zijn.

  Het streven naar het bouwen of aanpassen van uw huis om een passiefhuis te maken, kan u helpen geld te besparen op uw maandelijkse energierekeningen. Het doel is om thermisch comfort te bereiken via passieve, in plaats van actieve middelen. Dit omvat het gebruik van zonne-energie, warmteterugwinning en hoogwaardige isolatie die op effectieve wijze de gebouwschil luchtdicht afdicht om een volledig luchtdichte woning te creëren.

  Praat met een erkend Icynene verwerker in uw omgeving, om meer redenen te vinden waarom Icynene een ideale keuze is voor u om een energiezuiniger huisontwerp te realiseren.

  Leave a comment

  Required fields are marked *

Icynene Nederland