82595 bomen geplant
MAKING THE WORLD GREENER TOGETHER
Meer informatie
 • HFK vrije schuimisolatie, 100% water gespoten

  HFK vrije schuimisolatie, 100% water gespoten

  100% water gespoten schuimisolatie als tegenhanger van de gespoten PUR met HFK’s. Het water geblazen schuimisolatie is 30 jaar geleden uitgevonden door IcyneneIcynene is Canadees fabrikant en wereldwijd marktleider in gespoten schuimisolatie.

  In Nederland en België werken wij uitsluitend met een selectief, professioneel en goed getraind dealernetwerk. Met onze dealers hebben wij een landelijke dekking en staan zij voor u klaar voor deskundig advies en uitvoering. Inmiddels weten al verschillende architecten, woningcorporaties, bouwbedrijven en particulieren ons te vinden.

  Wij bieden verschillende water gespoten schuimisolatieproducten aan, zowel open cel (H2Foam Lite) als gesloten cel (H2Foam Forte).

  Geschikt voor:

  • vloeren
  • wanden
  • daken

  Icynene H2Foam Lite is een 100% water gespoten open cel, geurloos met lichte densiteit van 8 kg/m3. In 1 beweging: isoleren, wind- en luchtdicht, geluiddempend en damp doorlatend. Ideaal geschikt voor houtconstructies, evenals alle overige constructies. Door de dampdoorlatendheid is er een betere controle op de luchtvochtigheid. Er kan in 1 beweging een dikte van +20 cm worden aangebracht. Er is ook geen folie meer nodig. Doordat H2Foam Lite zich zoveel uitzet, dicht het alle gaten en kieren wat resulteert in de beste isolatie met het hoogste comfort.

   Icynene H2Foam Forte is een 100% water gespoten gesloten cel, geurloos met medium densiteit van 38kg/m3. H2Foam Forte is stijf van structuur (vergelijkbaar met klassiek polyurethaan schuim) en is geschikt voor binnen- als buitenshuis. Hoge isolatiewaarden, wind- en luchtdicht en damp dicht. Tevens bevat het recyclebare substanties.

  Expansietechnologie 100% op waterbasis.

  De isolatieschuimproducten Icynene H2Foam expanderen 100% op basis van water. Er worden dus geen synthetische expansiemiddelen of ozonafbrekende substanties gebruikt.

  Leave a comment

  Required fields are marked *

Icynene Nederland