82595 bomen geplant
MAKING THE WORLD GREENER TOGETHER
Meer informatie
 • Primeur HFO blaasmiddel

  Primeur HFO blaasmiddel

  Icynene loopt voorop in de markt. Icynene heeft als eerste wereldwijd de primeur met het nieuwe HFO blaasmiddel als vervanger van de HFC. Speciaal voor onze partners hebben wij hiervoor een tweedaagse evenement georganiseerd waarbij we dieper zijn ingegaan op de technische specificaties als het daadwerkelijk spuiten met het HFO blaasmiddel. Alle partners hebben hierin kennis gemaakt met de schuimisolatie en draagmiddel wat voor de komende jaren de nieuwe standaard zal worden binnen de polyurethaan.  Bij Icynene vandaag al leverbaar.

   

  HFO blaasmiddel: milieuvriendelijk blaasmiddel die ook na 2020 gewoon kan worden toegepast.

   

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze partners of adviseurs.  

  Leave a comment

  Required fields are marked *

Icynene Nederland