82595 bomen geplant
MAKING THE WORLD GREENER TOGETHER
Meer informatie
  • DURABILIS in samenwerking met de stad Parijs voor een innovatief project, Frankrijk

    DURABILIS in samenwerking met de stad Parijs voor een innovatief project, Frankrijk

    DURABILIS ISOLATION, Bruno Gimel, in samenwerking met het architectenbureau IN&EDIT ARCHITECTURE en de STAD PARIJS stellen aan de oevers van de Seine een geheel van noodwoningen voor dat werd geïsoleerd door Icynene en luistert naar de naam H2HOME!

    Elk paneel van deze modulaire huisvesting werd ter plaatse gevuld met het milieuvriendelijke H2Foam van Icynene. Op deze manier kan er razendsnel een lichte, tijdelijke en uitstekend geïsoleerde woning worden gebouwd. Bovendien kan Icynene perfect worden gecombineerd met de structuren in soepel en recycleerbaar PVC, waardoor het volume dat ter plaatse moet worden gebracht enorm beperkt is.
    De modules worden vanaf 14 februari 2015 tentoongesteld op de oevers van de Seine, Port de Solferino.

Icynene Nederland