82595 bomen geplant
MAKING THE WORLD GREENER TOGETHER
Meer informatie
 • Nationale bijeenkomst op 14 en 15 november 2013

  Nationale bijeenkomst op 14 en 15 november 2013

  Op 14 en 15 november kwamen de installateurs van Icynene Frankrijk voor de derde keer dit jaar samen in het Château de Villemorant, in het departement Loir et Cher.

  Het altijd gezellige evenement werd bijgewoond door meer dan 30 mensen, waaronder verdelers uit Portugal, Oekraïne en Wit-Rusland, die speciaal waren afgezakt voor de spuitdemonstraties van twee nieuwe uitzonderlijke producten: H2Foam LITE PLUS, een nieuw opencellig schuim met een zeer hoge thermische weerstand en een uitstekende brandbestendigheid;

  H2Foam FORTE, het enige hardschuim ter wereld zonder expansiegas en met een constante en blijvende thermische weerstand.

  formation14.15nov2013-2-big

  Het waren twee productieve dagen met tal van uitwisselingen tussen de installateurs, die uit alle hoeken van Frankrijk kwamen. Het evenement werd afgesloten met een gezellig diner. Voor de eerste keer werd er ook een prijs uitgereikt, de “Cercle d’Or des Meilleurs Applicateurs ICYNENE”. Hij werd door Bertrand LAURET overhandigd aan Bruno GIMEL, zaakvoerder van Durabilis-Isolation. Dat gebeurde op verzoek van de voorzitter van ICYNENE, Howard DECK, die Bruno feliciteerde met zijn uitzonderlijke bijdrage aan de groei van ICYNENE in Frankrijk. “Bruno gaf niet alleen blijk van toewijding aan onze producten, enthousiasme, energie en ondernemingsgeest, maar droeg ook bij aan de groei van het Franse netwerk” lichtte DECK toe.

  formation14.15nov2013-3-bigformation14.15nov2013-4-big

  Reunion14nov-03

Icynene Nederland